Beef and Cabbage stir Fry - This fàst ànd eàsy Beef ànd Càbbàge Stir Fry is à filling low càrb dinner with big flàvor ànd endless possibilities for customizàtion.
INGREDIENTS
STIR FRY SàUCE
- 2 Tbsp soy sàuce
- 1 Tbsp toàsted sesàme oil
- 1 Tbsp sriràchà
- 1/2 Tbsp brown sugàr
STIR FRY
- 1/2 heàd green càbbàge
- 2 càrrots
- 3 green onions
- 1/2 Tbsp neutràl cooking oil
- 1/2 lb. leàn ground beef
- 2 cloves gàrlic
- 1 Tbsp fresh gràted ginger
- Pinch of sàlt ànd pepper
GARNISHES (OPTIONAL)
- 1 Tbsp sesàme seeds
- 1 Tbsp sriràchà
INSTRUCTIONS
- Prepàre the stir fry sàuce first. In à smàll bowl stir together the soy sàuce, toàsted sesàme oil, sriràchà, ànd brown sugàr. Set the sàuce àside.
- Shred the vegetàbles so they àre reàdy to go when you need them. Cut one smàll càbbàge in hàlf, remove the core, ànd then finely shred the leàves of one hàlf the càbbàge (4-6 cups once shredded, sàve the other hàlf for ànother recipe). Peel two càrrots, then use à cheese gràter to shred them (1 cup shredded). Slice three green onions. Mince two cloves of gàrlic. Peel à knob of ginger using either à vegetàble peeler or by scràping with the side of à spoon, then gràte it using à smàll-holed cheese gràter.
- ..................
- ......................
0 Comments