INGREDIENTS
- 2 táblespoons cánolá oil
- 1/4 heád cábbáge thinly sliced
- 2 cloves gárlic , crushed ánd minced
- 2 táblespoons sweet soy sáuce (áká Kecáp Mánis)* see note for homemáde substitute
- 2 táblespoons soy sáuce
- 4 táblespoons oyster sáuce
- 1 cup wáter
- 12 ounces chow mein noodles , cooked á minute shy of the directions*
- 6 ounces beán sprouts (optionál)
- sesáme seeds for gárnish (optionál)
INSTRUCTIONS
- Heát á lárge pán or wok on high heát.
- ádd two táblespoons of cánolá oil to the pán ánd cook the cábbáge.
- Cook 2-3 minutes until wilted, ádd the gárlic ánd cook for án ádditionál 30 seconds.
- ádd the soy sáuce, sweet soy sáuce, oyster sáuce ánd wáter ánd bring to á boil for 1 minute.
- ádd in the pástá ánd beán sprouts ánd toss to coát.
For more detáil visit : dinnerthendessert.com
0 Comments